O nas

V letu 2008 je bilo v Senožečah odprto podjetje Brend, ki se ukvarja z izdelavo gumijastih izdelkov iz vseh vrst gum – od epdm, srb, nrb, cr, vqm in silikonski kavčuk.


Samostojni podjetnik Damjan Cerkvenik, ki vodi podjetje, je namreč v slovenskem prostoru videl priložnost za tovrstno dejavnost in delo, hkrati pa je pri tem lahko uporabil tudi svoje že dvajsetletne izkušnje na področju gumarstva. Trenutno v podjetju sodelujejo predvsem z avtomobilsko industrijo, izdelujejo pa tudi belo tehniko, gospodinjske aparate in vodovodne sisteme. Ponosni so tudi na to, da so v letu 2013 pridobili certifikat ISO 9001.

Leta 2017 smo se preselili na Oic Hrpelje 15 v Kozini, kjer smo pridobili možnost širitve in na razpolago 680m2 proizvodnih ter 400m2 skladiščnih prostorov. Pridobili smo tudi trije nove stroje RUTIL 300 ton 1500cc in dva stroja LWB 100 ton 300cc brizga.


Svojim strankam želimo biti čimbolj blizu in se jim približati, zato naše izdelke lahko tudi dostavimo na želeno lokacijo. Ukvarjamo se predvsem z veleprodajo svojih izdelkov, na željo strank pa seveda ponujamo tudi manjše količine svojih izdelkov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.