Izdelki iz gume

Podjetje ima svojo lastno proizvodnjo gumijastih izdelkov za avtomobilsko industrijo, belo tehniko, male gospodinjske aparate. Izdelujejo tudi blažilce, različne cevi, manšete, tesnila in zaščite za konektorje.


Poleg tega pa svojim kupcem in strankam ponujajo tesnilne mehe za pralne stroje, membrane in vakuumske noge. Ker smo na svojem področju pravi strokovnjaki, znamo narediti izdelke tudi s kombiniranimi materiali, recimo z gumo v kombinaciji z plastiko ali z gumo v kombinaciji z železom. Izdelek naredimo od načrta izdelka (3D model, izdelave orodja konstrukcija, izdelavo orodja glede na količino in povpraševanje) do vzorčnih kosov in končnega izdelka.


Svojim strankam želimo biti čimbolj blizu in se jim približati, zato naše izdelke lahko tudi dostavimo na želeno lokacijo. Ukvarjamo se predvsem z veleprodajo svojih izdelkov, na željo strank pa seveda ponujamo tudi manjše količine svojih izdelkov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.